Ne kete kurs do te perfshihen njohuri te cilat jane te domosdoshme per te aksesuar dhe perdorur ne programin Alpha Web . Do te njihemi me disa koncepte baze si fillim duke vazhduar ne koncepte me te nderlikuara dhe me te detajuara . 
Ky kurs permban : 
  • 12 module
  • 96 video
  • 4 pyetesore
  • 4:30 ore 
Ne kete kurs do te njihemi me fatura.alpha.al i cili na ndihmon ne zgjidhjen e faturimit elektronik dhe fiskalizimit .Ky program eshte i pershtatshem  per disa kategori te ndryshme si freelancer , zyre sherbimi , dyqan apo nje agjent shitjesh . 

Ky kurs permban : 
  • 1 modul
  • 6 video 
  • 9 minuta